första dagen :)

idag var de första dagen på det nya vikariatet som sträcker sig till dec. härligt att få vara på ett o samma ställe med samma personal o barn :)

jag har varit varit rastlös i mig själv ett tag nu och fundrat på vad de kan bero på men för nån dag sen så kom jag att tänka på att jag ej haft ett hobby rum sen 2 år tebax. har inte funnits nån plats för de i mina lägenheter. måste komma på nå bra så jag kan få mitt hobby rum igen :)

min komips är inneboende hos älsk mormor men hon flyttar i nov och "mormor" sa jag kankse kunde ha nått där :) hon tror de kommer bli otroligt ensamt och tråkigt när min vän flyttar.

de tycker självklart jag med, ser inte alls fram i mot det men är glad för hennes skull hon följer sina drömmar :)

är sugen på att flytta till större åxå speciellt nu när vi är två, känns som att de blir lite litet med en 1a då :p men de är billigt iallafall :)

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0