Blev semester från bloggen ;)

Tydligen blev de lite semester från bloggen ;) vid de här laget vet ni säkert att jah har mina perioder som jag skriver och ej. Vet ej varför har försökt massa gånger o va mer aktiv men misslyckats. Så vi får väl helt enkelt köra på detta ist. De kommer inlägg i perioder. 

Iallafall så rullar livet på, jag försöker ställa om mig i min nya livstil och vardag. Som vanligt med livet har vi bra dagar o dåliga dagar, Och alltså även så i min träning o kost. Det är en stor förändring och än har man inte riktigt lärt sig sitt nya jag. Tex vad man kan äta, hur man kan äta, när man ska äta. Även hur man ska träna, vad man kan träna mm. Mycket saker jag aldrig kunna haft en tanke på tidigare att jag skulle behöva fundera på eller anstränga mig för är idag en del av vardagen. 

Nu är jag absolut inte nån super människa som följer allt till pungt och pricka och vill absolut inte framstå som en heller. Jag anser att vi lever bara en gång och då ska man leva livet ut så gått man kan till måttliga gränser förstårs. Grejen är väl bara att idag när jag unnar eller icke unnar mig något så blir jag dålig och får tillbaka allt. Bra eller dåligt ?  Både och,  man lär sig av sina misstag sägs det och kan inte annat än hålla med. Sen vissa saker både i mat väg o fysik/psykiskt tycker jag väl är synd att jag ska må dåligt över eller bli dålig av. Men de är som de är. Alla människor kan inte göra,äta eller tänka lika :) också kanske en del av de underbara livet ;) 

kroppen min har förändrats dramatiskt och människor jag inte träffat på länge brukar bli väldigt förvånade. Har även hänt att dom ej känner igen mig. Jag själv hänger kanske inte riktigt med. Tycker jag är den gamla vanliga feta monica i spegeln men ute på känner jag mig oftast bekväm o inbillar mig mindre än va jag är. Vet ej om man kanske kan komma i kapp verklighet med hjärna eller hur det blir men de får nog framtiden visa. Är noga med att knäppa kort och väga o mäta med jämna mellanrum. De har hjälpt mig mycket så även jag ser skillnaden. 

Kosten är roligt tycker jag när jag väl har aptiten till att äta. Tyvärr äre väl lite så med mig (har aldrig varit någon för att äta frukost,lunch mm) att jag har svårt att få i mig alla mina mål dom flesta dagarna. Jag äter dom men blir oftast väldigt enformigt då jag tvingar i mig det för att jag behöver inte för att jag är hungrig. Men dom dagarna jag tycker de är kul så älskar jag att äventyra lite med maten och laga mig fram till roliga goda hälsosamma måltider. Vilket även sambon uppskattar :) 

Nu ska jag ta mitt kvälls mellanmål sen krypa te sängs för i mörro göra sista dagen på jobbet innan helg :) 

Tjingeling ⭐ 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0