Mitt nya liv som gbp opererad

imorgon  äre 2 v sedan min op och yttligare en ny del på mitt nya liv :) operationen gick jätte bra och min underbara var med på sjukhuset hela dagen. kändes kanon då jag varit fruktansvärt nervös och rädd. Det kanske inte var hans roligaste dag i livet med de betydde sjukt mycket för mig ❤ 

Nu dom försa 2 v efter op har jag ätit puré kost m mjukmat. Mjukmat står för mat dom är lätt för kroppen att bryta ner. Det var kanon första v då man var så glad för att få känna smak av kryddor och riktig mat efter min 4 v med endast flyt. Jag är förövrigt grymt stolt över mig själv att jag fixa dom veckorna utan en smula mat,läsk, sötsaker mm trodde aldrig jag skulle klara ! Läsk, sötsaker mm har jag fortfarande inte ätit och de är ju 6v sedan så är så stolt ! 

Iallafall så börjar jag bli less på purekosten åxå nu så ska bli skönt med ny v som man kan få pröva på annan mat åxå. Hit tills har jag bara ätit olika fisk potatis å köttfärs, även hårdmacka på slutet. 

Nått mer som blivit helt förändrat är kaffe. Har alltid druckit kaffe m mjölk å de va skit drygt under flytet att ej få ha mjölk i, men nu!.. dricker jag bara svart kaffe ! Inge gott alls m mjölk .. :/ hahaha konstigt ;) 

Jag har inte haft de så jobbigt i början heller med smärtor och så och redan i fredags tog jag bort agrafferna. De hade läkt så fint så att tom vissa agraffer hade fastna. De gjorde rätt ont att tabort därimot :p 

Jag har inte varit den bästa på motionen. Dels för att jag varit tröttare än vanligt och sen för att man är lite orolig att man har sönder något eller pressar en för mycket men från o med i mörro ska jag sätta igång igen. Mår mycket bättre både fysik o psykiskt med promenaderna :) 

4v efter op ska jag börja på gymmet och även ta upp min simning igen. Älskar att simma ! Hoppas på att ärren är helt läkta då :) 

Sen den 1 maj fick malin och Jimmy sin pojk. De blev en liten Eddie :) jag fick även den underbara förfrågan om jag ville bli hans gudmor och extra trygga hand ! Vilket gjorde mig så rörd och lycklig :) ♡

Och i helgen har jag o j haft Fin besök hela helgen av mina gojänter ! Dom ska hem idag så de kommer bli hur tomt och tyst som helst :( trulls därimot kommer nog gilla det för han har gömt sig typ hela helgen han är jätte rädd för barn tydligen... men han får lova o vänja sig snart ;) 

Tjingeling ⭐ 
 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0