6 månaders koll hos dietisten

Igår var jag iväg te Hudik på 6 månaders kontroll hos dietisten gick kanon. Hon kände inte ens igen mig i väntrummet ;) 

Hon va verkligen imponerad av min vikt ned gång och sa att hon sällan såg såna resultat.  -45 kg på 6 månader och bmi från 45 till 29 😃 jag kan inte vara annat än otroligt stolt. 

Hjärnan har följt med ganska bra faktiskt men huden är en katastrof. Men jag mår kanon och aldrig känt mig så frisk hälsosam och stark så huden får va vad den är så får jag försöka träna bort och fasta till kroppen ännu mer. 

Kanske kommer de bli en hud operation längre fram i livet men inget jag strävar efter i dax läget är så nöjd och lycklig med min hälsa som den är i dag. 

De finns saker jag måste jobba mer på idag bland annat en bra tränings rutin som jag kan ha som livstil och få till alla mina mål även dom dagar jag ej jobbar. Jag ska sätta mig ikväll och skriva en lista på mellanmål och frukostar som jag gillar och handla hem till dom i morgon så  de finns hemma. Har även fixa en påminnare på telen som ger mig alarm när det är dax för alla målen. 

Här kommer en bild från min vikt resa. Ena bilden är från igår och den andra är i från april så inte från start men de skiljer -37 kg. 




Tjingeling ⭐ 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0