Ny design

Nu har jag grejat med min design hela kväll men äntligen föll allt på plats och jag börjar bli ganska nöjd. Jag ska göra en ny heders senare när jag lärt mig programet bättre. Men de är kul och pyssla runt lite men svårt som attan.
 
Mer som jag gjort idag är och tvättat och städat lite sen blev de även en tur i skogen och leta efter skogens guld (kantareller). Hittade lite men får ut igen och leta vidare en annan dag. fick även fika besök idag och senare på eftermiddagen kom J och hans kompis hem så åt vi middag ihop. Blev köttfärsbiffar potatis och kantarellsås fick betyg 10/10 av grabbarna så de får man ju va nöjd med ;)
 
Imorgon äre jobb igen som gäller och även mötets tisdag. Har en heldel att ta i tur med inför föräldra mötet. Ska försöka hinna med att stor handla också innan jag åker hem. 
 
Till helgen tror jag att vi åker till dalarna om de inte blir att vi hakar på några vänner till deras stuga. Skulle behövt vara ner te dalarna och hämta hem nya racern jag fått av mor min. Vi kommer behöva två bilar nu när J fått jobb på hemma plan. Så för att vi inte skulle behöva stress köpa en nyare bil fick jag ta mammas gamla då hon köpt ny. Va lite nervös inför besiktiningen men den gick igenom utan anmärking så nu äre bara och tuta och köra :)
 
Nu äre dax för durchen sen sängen !
 
Tjingeling  

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0