fredag !

Idag äre fredag härligt ! Ska iväg å jobba ett mini pass sen hem och se vad karln har planerat. Ska iväg å göra nå denna helg men vet ej om de är i dag eller i mörro. Varken han eller jag kan bestämma oss vad, hur eller när. Men vi har iaf bestämt att nå ska vi hitta på och unna varandra med. Kan va skönt att göra nå speciellt ibland bara han o jag så man känner lite uppskattning och lite extra kärlek :) resturang,bio eller utflykt spelar egentligen ingen roll utan själva grejen att man har planera något speciellt för varandra :) tror de är viktigt för att man inte tar varandra för givet. 

Nästa vecka börjar jag på schema och ska bli så j-vla skönt att få komma igång med rutiner och en riktig vardag. Tror jag har lite av ett kontroll behov och mår bäst när jag kan planera å se lite längre fram i framtiden. Jag ska komma igång ordentligt med träningen igen och inte bra köra med hantlarna hemma. även fast man ej har barn och så så tror jag att om man kommer iväg på ett gym tex kör man mer fullt ut än på hemma plan. Simhallen  i byn har öppnat igen  så där kommer jag plaska runt i höst/vinter ;) älskar att simma och bada då man känner sig lätt och fri. Även super bra träning då man rör hela kroppen fast de inte känns så just då. Efteråt känner man hela kroppen är ansträngd och slut körd. Kanon känsla !! 😃 

Fick en lång dunder dumpning i går tror jag. Blev väldigt trött och magen värkte. Helt slut i kroppen  och klara knappt av att va vaken. Viste ej om de va magsjuka eller dumpning då jag ej kunde relatera te någon mat direkt som jag tålt tidigare men kan tänka mig att de kan va från dag te dag åxå. Har varit lite små kass att hålla mina mål under  sommaren men nu när jag jobbat har de funkat kanon så kanske va en sån omställning för kroppen  åxå. Mår iaf bättre idag och känner mig som vanligt ☺ 

Håravfallen va ju en biverkning av op och jag tappar bara mer o mer men oftast bara första timmarna efter jag tvättat håret. Så har försökt av avvänja håret tvättning varje/varannan  dag och de börjar funka. Men i dag vare en hår tvättning dag så nu ser de ut som jag har lossat halva skallen igen :( vågar knappt kamma håret efter durch då halva borsten fylls med hår ... vet att de kan ta ett tag efter op innan håret börjar komma tebax så de är väl bara att hoppas att de inte blir så mycket att jag måste klippa av mig det för jag älskar mitt långa hår ! 

Börja äta vitaminer för håret före op och de blev så mycket bättre nu ser jag tyvärr inget av de längre men tänker att ang skulle varit värre om jag ej ätit före. Äter nu åxå men ska ta en paus när jag ätit upp denna karta. Läste på paketet att man skulle göra så ibland. 

Nä nu ska jag laga mig lite lunch å göra mig redo för att åka te jobbet nån timme ☺ 

Tjingeling ⭐ 



Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0