Nu kom värmen

Idag kom värmen tillbaka och jag kan inte va gladare ! I fredags gjorde jag min sista dag på förskolan. De va delade känslor men känner mig positivt och spänd på de nya jobbet på en camping som jag ska tillbringa sommaren på. Imorgon ska vi till banken och skriva på de sista papperet och genomföra hela köpet av huset ! Känns underbart och finns inge annat än glädje och lycka i livet just nu. Kommer bli en sommar med massor av jobb, äventyr och spänning. Både med hus och jobb. 

Mammsen och lillebror kommer upp till helgen och de uppskattas så de garanterat kommer finnas massor att göra och allt i total kaos ! Men ja så är det väl med flytt och renovering. Finns en del saker jag önskat varit mer planerat och klart men hoppas på att de hinner bli så innan helgen. Annars får man väl ta det som de kommer. Inte hela världen det heller. 

Var iväg till mitt op sjukhus för 1 års kontroll förra veckan och alla där är sjukt imponerad av mitt jobb detta år. Alla prover såg kanon fina ut och jag har tappat över förväntat många kilon. Till o med nått mitt egna personliga mål på ett år dom jag hade satt undrar en 3 års period innan op. Dom var väldigt tydliga med att dom va stolt över mig och att dom tyckte jag gjort ett suveränt jobb och verkligen tagit hjälpen på allvar. Nu ska vi inte ses igen förens om ett år till om de inte va så att jag själv hade frågor eller kände jag behövde stöd. Men jag tror att jag kommer klara resten av min resa genom livet glant bara jag håller mig till min plan jag arbetat upp. 

Nu ska jag mysa på en stund till på balkongen och fundera ur någon lämplig middag till karln kommer hem. 

Tjingeling ⭐ 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0