julen 2013

Vi började fira jul på lördagen med Enya hemma hos henne. bruden blev över lycklig över alla julklappar och mycket nytt å fint fyllde hennes rum te max :p sedan på söndagen åkte vi ner till Falun där firade vi jul med min familj på måndagen. även min farbror som ej varit med på några år kom. va väldigt mysigt att ha familjen samlad igen. på måndag kväll åkte vi till farmor å farfar och önskade dom en trevlig jul sen vidare upp till pappa där den årliga traditionella julskinka tillagningen var i full gång! inget slår pappas vedugns eldade julskinka :) så mör och god att den bara smälter i munnen, Mums !

julaftons morgonen åkte vi upp mot Bollnäs och julfirande med svärfar och hans familj, där bjöds det på jul lunch och glögg super mysigt ! eftermiddagen kvällen avslutade vi i söräng med svärmor o hennes familj. de va trevligt med julmat och julspel :)

idag har jag tagit de lungt jocke å Janne har varit ut och kolla bromsarna på bilen och de va ju åt helvete så den blev ståendes tills vi får tag på nå delar. sen har vi spelat kort och druckit blossa glögg :) sen bada jag å älsk Bubbel badkar. as skönt varmt å mysigt. nu snart ska vi gå ut i stugan och sova, imörro blire stan med älsk, svärmor och j's mormor :)


tack alla för en underbar jul :) 💜

Tjingeling ⭐

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0