Nu börjar de dra ihop sig

Jag börjar bli skapligt nervös inför morgon dagens nya äventyr. Nytt jobb, nya möjlighet ! Ska blir riktigt spännande och roligt att ställa sig i ett bageri igen. Har trivs jätte bra med mina tidigare jobb också inom barnomsorgen men kände i slutat att jag inte hade några utmaningar allt gick på rutin och jag kunde inte komma vidare på nå vis, ja jag skulle ju kunna utbilda mig men har inte viljan eller lusten just nu att studera 3,5 år. Och i grunden har jag ju alltid längtat tillbaka till bageriet men möjligheterna har inte funnits där. Tills nu då ! Och att de även är här i byn vi bor i och köpt hus är ju super !

Idag har jag varit och hämta min cykel som jag lånat ut ett tag så nu ska jag hoja till jobbet härdan efter ;)

Jag har även varit en sväng in till stan och handlat lite sen klipptgräs och tvättat och städat ur bil så känner mig otroligt effektiv faktiskt! Men de var nog tur jag haft fullt upp idag annars skulle jag väl varit 1000 gånger mer nervös just nu :p

Till helgen blir de att fira svärfar och sen ska jag äntligen till optiken och fixa nya linser och glasögon ... Grattis monica !! Kommer säkert kosta skjortan men kan ju inte hur länge som helt utan att se ordentligt. Skadar säkert bara mer på ögonen också, och som J säger " du har bara två ögon, va rädd om dom "

Nä nu blire duschen sen kvällsmat och sängen så man är pigg och utvilad i morgon!

Tjingeling 🌟

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0