Julen 2015

Haft en underbar jul tillsammans med familj och nära och kära precis som just julen ska bara.  För första gången var min familj (inte hela men mamma o lillebror iaf) här upp i Hälsingland över jul tillsammans med oss och Jockes familj. Mamma och lillebror åkte hem igår och min o j's kväll blev lugn med lite god mat. Vi hade planer på att åka in te stan då gårdagens  är en av årets krog dag. Men lusten fanns inte riktigt där och de är jag glad för idag :) 

Då vi är lediga några dagar till så kanske vi skulle ta oss till en resturang idag tillsammans med några vänner men nå mer har jag inte hört än så vi får se hur de blir. 

Ja ny börjar ned räkningen till ett nytt år och mitt nyårs löfte detta år är att fortsätta min viktresa och bygga upp en bra livsstil med träning och kost som jag ska kunna ha i grund för resten av mitt liv. Folk får säga va dom vill men min resa är inget qvik-fix och inget som har varit lätt eller kommer vara lätt. Det är svårt att få allt att gå ihop tillsammans med vardagen och livets med och motgångar. Men peppa, peppa detta fixar jag och jag kommer nå alla mina mål och förväntningar i mitt liv ! 

Jag såg en serie från ettan som heter jills veranda och jag kan inget annat och säga att jag är helt ner kärad i denna serie och den kända contry staden Nashville. Fatta tycke för denna musik för länge sen men tappa musiken på vägen i mitt liv men som 10 åring spela jag och sjöng contry ganska ofta faktiskt.  Haha så nu äre inte långt ifrån att gurran åker ner från väggen och jag hamnar i min lilla musik bubbla igen 😉 får vi väl bara hoppas på att både karl och grannar orkar med det 😂 

Nu ska jag fixa mig ett mellanmål 😊

God fortsättning !

Tingeling 🌟

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0