sista inlägget för 2014

Efter som jag har varit så dålig att skriva detta år så tänkte jag jag skulle skriva lite om vad som hänt detta år :)
De kommer säkert inte i någon ordning utan jag tar de eftersom de dyker upp i mitt huvud ;)
 
Iallfall som ni vet sedan tidigare så fick min älskade kusin sin lille pojk i januari. De var en lite alfons som kika ut och han har vi fått följt och fått sett utvecklas. har varit jätte härlig och han är en otroligt vacker liten krabat som är framot och väldigt social. Skönt för mig som han tyvärr inte träffar så ofta, han bara kommer fram och ska upp i knä och pussas och kramas ! <3  Vi fick och äran att vara med på hans namgivelse som ägde rum i milsbo där hans mamma växt upp och som han ny åxå kommer att få väga upp då min kusin å hennes familj köpt hus där ! :D
 
Sen i mars flytta vi till en större lägenhet och som var mer VÅRAN då jocke flytta in i min förra som redan var full rustad och tyvärr inte hade så mycket plats över till han. Men nu har han plats och mer där till :D Vi trivs otroligt bra i denna lägenhet. Sommrarna på balkongen har varit gudomliga !! Längtar till sommaren så fler fina minnen kan bildas på den balkongen med värme, sol, skratt och vänner! 
 
Våran midsommar firade vi i huset i leksand tillsammans med familjen Ehn o Juntto. Otroligt kul även fast de var as kallt och barnen inte fick åka till sommarland. Men jag tror de uppskattades av både alla iallafall. Jag älskar de huset och den gården så jag var hur lycklig som helst och hoppas på en fin sommar där bästa år :)
 
Efter midsommar stanna jag kvar och einarssons familjen kom ner för att ha en liten semester med mig. Vi va runt och kika på massa saker och shoppa på dagarna och på kvällarna myste vi med kortspel och ljus :) Mycket trevligt !! 
 
Jag har även varit på raggarträffen i grycksbo denna sommar ! haha just precis jag tog tjuren i hornen och drog dit i år! jag är super stolt över mig själv och jag ångrar de INTE !!!  Jag campa där tillsammans med min bror i hans husvagn och de var super kul ! vi har inte så mycket bror o syster tid ny förtiden och jag vet att han tycker de är skit att jag bor här uppe. Så de var välbehövligt och väldigt kul ! inte ett ända bråk !!!! haha kors i taket :D
 
Sen va jag även i väg till ccw några dagar, vissa dagar fick jag hålla mig till ratten och vissa dagar fick jag hålla mig till flaskan :)  Rättvist och skönt :D
 
På sen sommaren sen så åkte jag och jocke även till älvdalen på motorveckan där. De var första gången och de var skit kul !! jockes mamma och hennes man och en vän till dom sen kom även några andra släktingar till jocke upp och dom vare ös på ;)  Vi hade en toppen helg! Vi köpte oss en egen husvagn efter de så nästa år ska vi åxå åka dit o campa men i egen vagn denna gång :D
 
Sen har vi ägnat många dagar ute på ljusnans fina vatten tillsammans med våra kära vänner eriik och beccan i deras båt ! de har varit toppen !! stekt på orbaden, käkat i unnersvik och festat på torön !! 
 
Sen har vi varit iväg till min underbara vän marys stuga tillsammans med henne kille de var jätte kul ett otroligt fint ställe ro fullt och skogs nära. Precis i min smak :) Jag trodde aldrig mary skulle finna kärleken denna ett år men han kom som en flygande fågel och tog henne med storm steg vilket jag verkligen förstår för dom passar varandra perfekt ! Nu i november sa hon upp sig och packa väskorna och flytta ner till han och jag är så glad för hennes skulle även fast hon lämna ett stort tomrum här upp efter sig ! jag saknar henne otroligt mycket !
 
De har hänt jätte mycket mer denna sommar åxå. Det har varit en fantastiskt rolig sommar ! Tack alla som varit med och gjord denna minnes värda sommar tillsammans med mig <3
 
I november slutade jag även jobba på dagiset vi hade en fin sista dag med varandra och jag saknar dom små liven varje dag. Det blir väldigt tomt på nå vis när man är van med att ha små barn runt om sig hela dagarna till att inte ha de. Men jag har hälsat på några gånger och även fått hoppa in och jobbat lite dådå. Men annars så är jag tebax på pressbyrån åxå och de är kul :) 
 
Nå mer som hände i novemer var att vi fick en ny familje medlem en liten kattunge vid namn Truls som livar upp våran vardag med massa bus och även en del hyss ;) 
 
Sen har de ju även varit jul och den spenderasdes nere i dalarna tillsammans med min familj och vänner. De var jätte mysigt ! Nått år hoppas jag vi kan fira i huset i leksand åxå som vi gjorde när jag va liten och famor å farfar bodde där. Jag fick många fina presenter men en va dom va en systemkamera som jag önskat mig i många år så de blev många fina kort och många fler kommer de bli! Igår fick jag även en tidig födelsedags present av eva ! En fotoskrivare ! kommer bli jätte roligt att fota och skriva ut fina foton ! 
 
Sen vill jag även gratta mina underbara vänner malin och dunder som ska få en liten pojk till våren ! <3
Och även min fina vän sandra som fick en liten flicka i november <3 
 
Tack alla underbara människor som jag har fått äran av att ha i mitt liv och som jag bildar alla dom här fina minnerna tillsammans med, ni är guld värda ! 
 
tjingeling 
 
 
 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0