My New Life !

Förra veckan fick jag de efterlängtade brevet ! Op tid den 27/4 !!! 😃  har verkligen längtat efter detta men nu när är så verkligt så börjar nerverna dra ihop sig 😛 fullt naturligt antar jag. Ska iaf börja med flytet i mörro - 15 kg på op dagen. Känner mig väldigt nervös inför detta då jag tycker de verkar otroligt mycket. Men jag ska göra mitt bästa och både träna och gå på flytet så hoppas vi på bästa resultat. 

Kan inte fatta att de är mindre än 30 dagar kvar tills jag ska op. Har bara op mig en gång tidigare när jag va liten op halsmandlarna då. Är väldigt nervös både över op, narkosen och komplikationer. Men innerst inne vet jag att detta är min chans och att de är dax nu.

 Mitt nya hälsosammare liv börjat från och med nu, jag ska bara blicka framåt och lämna denna sjuka och ohälsosamma feta människa  bakom mig för att i framtiden vara en frisk hälsosam lyckligare kvinna :) 

Tjingeling ⭐ 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0