Dryg host delux!

Nu har en riktigt jobbig kliande rethosta dragit igång och natten har varit ett helvete. Kontakt vc idag och ska få hämta ut medicin vid 17 ska bli så skönt å få slut på detta nu och förhoppningsvis få sova i natt :) 

Har iallafall förberett middagen så den står i ugnen och förtar te sig. De fick bli pasta o skink gratäng. Har inte provad de förut så får väl se hur de blir. Kände att idag va de enklast då de mesta sköter sig själv i ugnen :)

Har även ringt några nödvändiga samtal som fått väntat. Känns skönt att h dr ur världen. Ska forsätta med ett till i mörro där jag inte fick kontakt med dom idag. Allt ska ju passa in med tele tider och lunch raster o allt, sen helt plötsligt har dom gått hem för dagen eller nå annat drygt :p 

Se hur slutet på veckan det ut på jobbet om de finns möjlighet att sluta nån timme tidigare så jag hinner med mina vänner som åker te ramsele eller om jag får försöka hitta på nån annan att åka med. Känns inte som att jag kommer ta bilen själv iaf. Lång resa o J blir utan bil hela helgen då han inte blir med dit. Men skulle verkligen vara kul och åka så jag hoppas de löser sig :) 

Nu ska jag duka och titta till maten innan J kommer hem :) 

Tjingeling ⭐ 

Den 27/4-15 gjorde jag en Gastic Bypass operation och påbörjade mitt livs största resa. En kamp mot ett hälsosammare och lättare liv. Här på bloggen kommer ni kunna följa min viktresa, vardag och även en husrenovering som jag och min sambo började med sommaren 2016.

RSS 2.0